Denizlispor 1-2 Turgutluspor | MAÇ SONUCU

2. Lig ekibi Turgutluspor, Türkiye Kupası'nda Denizlispor ile karşılaştı. 2. Lig ekibi Denizlispor'u 2-1 mağlup etti ve 5. tura yükseldi.

Stat: Denizli Atatürk

Hakemler: Kadir Sağlam xx, Kemal Elmas xx, Anıl Usta xx, Demokrat Özgür Güneş xx

Denizlispor: Cenk xx, Muhammet Özkal xx, Bakalorz xx, Murawskı xx, Sacko xx, Mesanovıc xx, Zakarya xx, Varela xx, Özer xx, Alihan x, Leismann xx

Yedekler: Hüseyin, Abdulkadir, Lopes, Oğuz, Recep, Sagal, Burak, Mert, Emirhan, Muhammed Kıryolcu

Teknik Direktör: Robert Prosinecki

Turgutluspor: Can xx, Sinan xx, Samed Kılıç xx, Muhammet Beşir xxx, Mete xx, Emre Nasuh xx, Muhammet Çoban xx, Ferhat xx, Emre Keskin xx, Muhammed Özdemir xx, Burak xx

Yedekler: Yunus, Mert Özyıldırım, Samet Günhan, , Marvin, Mehmet, Osman, Okan

Teknik Direktör: İbrahim Cezayir

Gol: Muhammet Beşir (dk. 8) (Turgutluspor)

Sarı kart: Bakalorz (Denizlispor)

DENİZLİSPOR - TURGUTLUSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ziraat Türkiye Kupası, 4. tur maçları başlıyor. 24 Kasım Salı günü oynanacak maçlar arasında günün ilk maçı olan Denizlispor - Turgutluspor maçı, bugün saat 15.00'de başlayacak. Karşılaşma, Denizli Atatürk Stadyumu'nda oynanacakken hakem, Kadir Sağlam tarafından yönetilecek. Kadir Sağlam'ın yardımcılıklarını ise Kemal Elmas ve Anıl Usta üstlenecek. 

DENİZLİSPOR - TURGUTLUSPOR HANGİ KANALDA?

Ziraat Türkiye Kupası'nın yayıncısı Turkuvaz Medya Grubu, tüm kupa maçlarını televizyon kanallarından naklen ve şifresiz olarak yayınlıyor. Denizlispor - Turgutluspor maçı da bugün saat 15.00'de A Spor'dan naklen ve şifresiz yayınlanacak.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Spor Haberleri