Deniz Caddesine 4 bin kişilik dev iftar sofrası

Kaynarca Deniz caddesi boyunca kurulan metrelerce uzunluktaki iftar sofrasında binlerce kişi buluştu. Ramazan’ın coşkusunu birlikte yaşayan vatandaş ve esnaf aynı anda iftar yapmanın keyfini yaşadı.

Kaynarca Deniz caddesi boyunca  kurulan metrelerce uzunluktaki iftar sofrasında  binlerce kişi buluştu. Ramazan’ın coşkusunu birlikte yaşayan  vatandaş ve esnaf aynı anda iftar yapmanın keyfini yaşadı.

Kaynarcalı iş adamlarının, esnaflarını  ve Kaynarca Mahallesi muhtarı Birol Okay tarafından organize edilen dev iftar sofrasında binlerce vatandaş iftar açtı.

Yoğun iftar programından dolayı akşam ezanın okunmasına 15 dakika kala katılan Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin  esnaf ve vatandaşları selamladıktan kısa bir süre sonra iftar programından ayrıldı. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan iftar programında dualar edildi. Akşam ezanının okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı.

“GELENEKSEL HALE GETİRMEYİ HEDEFLİYORUZ”

Kaynarca Mahalle muhtarı Birol Okay, Bugün ilkini gerçekleştirdiğimiz iftar programını geleneksel bir hale getirmeyi hedefliyoruz.”dedi.  Ramazan ayı birlik ayı, sevgi ayı ve paylaşmak ayı olduğunu vurgulayan Okay,  Bu vesileyle tüm dostlarımızı vatandaşlarımızı esnafımızı soframızı paylaşmak üzere davet ettik. Bu bir gönül sofrasıydı. Çok ciddi bir katılım oldu. Ben şahsım adına soframıza maddi manevi destek veren esnafımıza, iş adamlarımıza, bizleri kırmayarak programımıza icabet eden tüm mahalle halkımıza Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin bey’e çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu. - Haber: Yusuf SARAY


👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri