Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç bir arada! Alaçatı'da aşk tatili!

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç Alaçatı'da birlikte görüntülendi. Aralarında çıkan aşk iddialarını yalanlayan ikili arkadaşlarıyla bir otelin bahçesinde eğlenirken paylaşılan video ile gündeme geldi. Daha önce ikili bir mekan çıkışı görüntülenmiş ve aşk iddialarını yalanlamışlardı.

Demet Akalın ve Oğuzhan Koç geçtiğimiz günlerde Alaçatı'da bir otelin bahçesinde arkadaşlarıyla eğlenirken görüntülendi. İkili daha önce aralarında çıkan aşk iddialarını yalanlamıştı. İddialara göre aşkları dolu dizgin devam eden güzel oyuncu ve Oğuzhan Koç'tan henüz bir yanıt gelmese de görüntüler ikilinin mutlu bir birlikteliğe başladıklarını kanıtlıyor. 

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakterini canlandıran Demet Özdemir karantina döneminin sona ermesiyle birlikte kendini Ege kıyılarına atmıştı. Sosyal medya hesabından yaptığı tatil paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Özdemir geçtiğimiz aylarda Oğuzhan Koç, birlikte görüntülenmiş ama aşk yaşadıklarını yalanlamıştı.

Özdemir, bu görüntülerin ardından “O benim arkadaşım, beni evime bıraktı” açıklamasını yapmıştı. Ancak ikili arasındaki aşk iddialarının ardı arkası kesilmedi. 

Son olarak Alaçatı'da görüntülenen ikilinin Biblos Otel'de tatil yaptıkları iddia edildi. İkilinin samimi halleri herkesin dikkatini çekti.

Özdemir, önceki gün de arkadaşlarıyla maç yapan Koç'u kenardan izledi.

Alaçatı’da bir otelde arkadaşları ile keyifli vakit geçirdikleri görülen ikilinin iddialara nasıl yanıt vereceği de merak konusu oldu.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri