Demet Akalın'dan İtalyan yenge Diletta Leotta'ya güzellik eleştirisi: O çirkinlikle paylaşılmıyor!

Ünlü oyuncu Can Yaman'ın bir süredir aşk yaşadığı ve evlenme teklifi ettiği İtalyan spiker Diletta Leotta hakkında çıkan ihanet iddiaların ardından, Demet Akalın'dan Leotta'ya eleştiri geldi. Akalın "Kız da güzel olsa içim yanmaz. Her zaman diyorum çirkin şansı." ifadelerini kullandı.

İtalya'ya reklam çekimleri için giden Can Yaman'ın, İtalya'da bulunduğu esnada ünlü spor spikeri Diletta Leotta ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. İtalyan magazin dergisi Chi, ikilinin bir mekanda romantik anlar yaşarken çekilen karelerini yayınlayarak, sürpriz aşkı gözler önüne sermişti.

İTALYAN YENGE LEOTTA'DAN İHANET GÖRÜNTÜLERİ

Kısa süre önce Can Yaman'dan evlilik teklifi alan ve beraber yaşamaya başlayan ünlü spiker Leotta hakkında çıkan haberler ile gündemde bomba etkisi yarattı. Yaman'la yakın zamanda nikah masasına oturması beklenen Leotta ile İtalya 1. Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Roma'nın başkan yardımcısı Ryan Friedkin, dudak dudağa görüntüleri basına sızdırıldı. Ortaya çıkan görüntüler ardından gözler Yaman'a çevrildi. Yaman'dan çıkan haberlere ilişkin bir açıklama gelmezken, Leotta ile birlikte çekildiği fotoğrafların hala sosyal medya hesaplarında yer aldığı da görüldü.

"O ÇİRKİNLİKLE PAYLAŞILAMIYOR"

Çıkan ihanet haberlerinin ardından ünlü spiker Diletta Leotta'ya,  şarkıcı Demet Akalın bir eleştiri geldi. Akalın, "Kız da güzel olsa içim yanmaz. O çirkinlikle paylaşılmıyor. Her zaman diyorum çirkin şansı" yorumunu yaptı. Akalın'ın bu paylaşımıyla sosyal medyada gündem oldu.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri