Davut Kıranlı öldü mü, yaşıyor mu? Davut Kıranlı intihar mı etti son dakika?

Müge Anlı günlerdir ele aldığı Sevgi Kıranlı Muhammer Cambaz olayıyla gündeme geliyor. Son olarak Sevgi Kıranlı'nın eşi Davut Kıranlı'nın intihar ettiği söylentileri gündeme bomba gibi düştü. Peki Davut Kıranlı öldü mü, intihar mı etti? İşte detaylar...

ATV ekranlarından yayımlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında başvuran Davut Kıranlı, eşi Sevgi Kıranlı'nın Muammer Cambaz tarafından büyü yapılarak kaçırıldığını iddia etmişti. Müge Anlı, Sevgi Kıranlı'yı bulmuş programa konuk etmişti. Canlı yayına çıkan Sevgi Hanım, Muammer Bey ile isteyerek kaçtığını söyleyince Davut Kıranlı hayal kırıklığına uğradı. Son bölümde yani 12 Şubat Cuma günü yayımlanan programda yaşananların ardından Davut Bey'in intihar ettiği iddia edildi. İşte olayın aslı...

DAVUT KIRANLI ÖLDÜ MÜ, YAŞIYOR MU?

Ordu'da yaşanan Davut Kıranlı 50 yaşındadır. Sevgi Hanım'ı çok sevdiğini ve ayrılmak istemediğini söyleyen Davut Bey, 5 çocuğunun annesini geri dönmesi için günlerce Müge Anlı'da dil dökmüştü. 4 te torun sahibi olan Sevgi Hanım, eşine geri dönmeyeceğini açık şekilde duyurdu.

DAVUT KIRANLI İNTİHAR MI ETTİ SON DAKİKA?

Müge Anlı'nın yayımlanan son bölümünün de Youtube'dan kaldırılmış olması dikkatlerden kaçmadı ve vatandaşlar, ''Davut Kıranlı öldü mü, intihar mı etti?'' sorusunu gündeme getirdi. Kıranlı'nın bir araç önüne atlayarak intihar ettiği öne sürüldü ancak konu hakkında konuşan Müge Anlı iddiaların doğru olmadığını, Kıranlı'nın maddi manevi destek aldığını söyledi. 

OLAYIN GEÇMİŞİ

Karısını çok sevdiğini anlatan eş Davut Kıranlı; “Köyümüze gelen bir şoför vardı. 35 yaşındaki Muammer Cambaz adında bir adamdı. Karıma büyü yaptı, kaçırdı. Sevgi ile aramızdaki aşk çok büyüktü. Farklı koltuklarda bile oturmazdık. Muammer, evime geldi. Kül döktü, aşık etmek için büyü yaptı. Karımı kaçırdı” ifadelerini kullanarak eşini geri istediğini söyledi. 

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İç Haberler Haberleri