Cüneyt Özdemir'den Selçuk Bayraktar'a övgü: PKK'yı bitirdi

Gazeteci Cüneyt Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımda, Türkiye’nin ilk millî S/İHA Sistemi Bayraktar mimarı, Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar'a övgü dolu sözler söyledi. Özdemir, Selçuk Bayraktar için, ''Aklı başında, çalışkan bir mühendis'' sözlerini kullandı.

Cüneyt Özdemir, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'ın eşi olan Selçuk Bayraktar için övgü dolu sözler sarf etti. Bayraktar'ın Türkiye'ye hizmet etmeye çalışan, vizyon sahibi bir isim olduğunu belirtti.

Cüneyt Özdemir resmi hesabından yaptığı paylaşımda Selçuk Bayraktar'ın başarılarının neye karşılık geldiğini anlattı. Özdemir, ''İHA/SİHA meselesi çok önemli. Özellikle PKK ile mücadelede alan üstünlüğü sağladı.'' açıklamasında bulundu.

''PKK'YA SEVİYE FARKI ATTI''

Özdemir'in terör örgütü PKK'nın son dönemde bitme noktasına geldiğini hatırlatarak, ''Türkiye'nin yıllardır mücadele ettiği PKK'ya, tek bir mühendis sayesinde nasıl seviye farkı attığı ortaya çıktı. Selçuk Bayraktar'ın dün ve bugün yaptığı açıklamalara bakınca aklı başında düzgün bir mühendis görüyorum.'' ifadelerini kullandı.

Bu paylaşım saniyeler içinde yüzlerce kez paylaşıldı. 

CHP'NİN HEDEFİNDEYDİ

Selçuk Bayraktar, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın hedefi olmuştu.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri