Cüneyt Özdemir'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü: Biden ve Putin ile görüşüp masaya oturabilen sayılı liderlerden biri

Gazeteci Cüneyt Özdemir, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD Başkanı Biden'in ardından Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüşmesini değerlendirerek," Hem Biden hem de Putin ile görüşüp el sıkışabilen hatta aynı masaya oturabilen sayılı liderlerden biri Recep Tayyip Erdoğan" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz ay NATO Liderler Zirvesi'nde ABD Başkanı Joe Biden ile görüşmesi sonrası dün İran'ın başkenti Tahran'da Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Putin ile yaptığı görüşme dünyada ve Türkiye'de önemli gündem maddelerinden biri olurken gazeteci Cüneyt Özdemir sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

"TÜRKİYE İÇİN ÖNEMLİ BİR DİPLOMATİK BAŞARI"

Özdemir, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD Başkanı Biden ve Rusya Devlet Başkanı Putin ile yaptığı görüşmeleri değerlendirerek şu ifadeleri kullandı:

"Sanırım şu anda 20 gün arayla hem Biden hem de Putin ile görüşüp el sıkışabilen hatta aynı masaya oturabilen sayılı liderlerden biri Recep Tayyip Erdoğan... İster Türk dışişlerinin başarısı diyelim , isterseniz Erdoğan'ın... Sonuçta Türkiye için önemli bir diplomatik başarı."

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Gündem Haberleri