Cumhuriyet Savcısı Özlem Salkım kimdir, kaç yaşında, nereli? Olay ne? Ne oldu? Kim vurdu?

Başından vurulmasıyla gündeme gelen Cumhuriyet Savcısı Özlem Salkım, internet kullanıcıları tarafından araştırılmaya başlandı. Salkım'ın kim olduğunu ve olayın nasıl gerçekleştiğini merak eden kullanıcılar için haberimizi hazırladık. İşte, Cumhuriyet Savcısı Özlem Salkım kimdir, kaç yaşında, nereli? Olay ne? Ne oldu? Kim vurdu?

Cumhuriyet Savcısı Özlem Salkım'ın başında vurularak hayati tehlikesinin oluşmasının ardından kim olduğu ve söz konusu olayın nasıl gerçekleştiği internet kullanıcıları tarafından araştırılmaya başlandı. Biz de bütün soruların cevabına haberimizde yer verdik. İşte Cumhuriyet Savcısı Özlem Salkım kimdir, kaç yaşında, nereli? Olay ne? Ne oldu? Kim vurdu?

CUMHURİYET SAVCISI ÖZLEM SALKIM KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Cumhuriyet savcısı olarak görev yapan Özlem Salkım 28 yaşındadır. Salkım, Ankara'da stajını tamamladıktan sonra 2019 yaz kararnamesiyle Yozgat'ın Sorgun ilçesine atanmıştır. Yozgat'ta yaşayan genç savcının nereli olduğu henüz bilinmemektedir.

OLAY NE? NE OLDU? 

Cumhuriyet Savcısı Özlem Salkım, iş arkadaşlarıyla doğum gününü kutlarken başından vurulmasıyla gündeme gelmiştir. Olayın ardından hastaneye alınan Salkım'ın hayati tehlikesi olduğu edinilen bilgiler arasında yer almaktadır.

KİM VURDU?

Olayla ilgili Yozgat Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yaptığı açıklamaya göre, Cumhuriyet Başsavcılığı'nda olayla ilgili soruşturma başlatılmış ve evde misafir olarak bulunan 4 kamu görevlisi gözaltına alınmıştır. Söz konusu açıklamada, "Ö.S.'nin evdeki A.M'ye ait silahla oynarken silahın ateş alması sonucu yaralandığını belirtmişlerdir." ifadeleri yer almaktadır.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Biyografi Haberleri