Cumhurbaşkanı Erdoğan şehidin amcasını aradı! Başsağlığı diledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bingöl'ün Karlıova ilçesinde meydana gelen 5,7 büyüklüğündeki depremde şehit olan güvenlik koruyucusunun amcası Mehmet Sait Pullu ile telefonda görüşerek başsağlığı dileklerini iletti.

Bingöl'ün Karlıova ilçesi olan 5,7 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay beraberindeki heyetle birlikte  bölgeye giderek incelemelerde bulundu. Oktay ve beraberindeki İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Enver İskurt ve AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu ile Karlıova Devlet Hastanesi'ni giderek depremden etkilenenleri ziyaret etti. Depremde yaralanan vatandaşlara ve yakınlarına geçmiş olsun dileğinde bulunuldu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın telefonundan şehidin amcası Mehmet Sait Pullu ile görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Başınız sağ olsun. Mekanı cennet olsun. Tüm aileye başsağlığı dileklerimi ilet. Allah sabırlar versin inşallah. Allah yar ve yardımcınız olsun." direk acılarını paylaştı. Şehidin amcası Mehmet Sait Pullu da  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu ifadelerine teşekkür ederek karşılık verdi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri