Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama! Kısıtlamalar kalkıyor mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüs salgını nedeniyle getirilen kısıtlamaların kaldırılmasına ilişkin olarak sorulan soruya, " Kabine toplantısından sonra varsa öyle bir şey açıklarız.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM'de gerçekleştirilen AK Parti Grup Toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, koronavirüs kısıtlamalarının ne zaman kaldırılacağına ilişkin soruya," Kabine toplantısından sonra varsa öyle bir şey açıklarız.” diye cevap verdi.

RESTORANLAR İÇİN DE KABİNE TOPLANTISINI İŞARET ETMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz hafta cuma namazı sonrası yaptığı açıklamada, restoranların ne zaman açılacağına ilişkin olarak şunları söylemişti:

“Restoran işletmeciliği konusu ile ilgili olarak ise kabine toplantısında değerlendirmesini yeniden ele alacağız. Çünkü endişelerimiz var. Her ne kadar sıkı tutacağız diyorlarsa da, maalesef sıkı tutulmuyor. Şu anda başarılı bir süreç var. Bu süreci tekrar tersine çevirmek, böyle bir şeyin altına girmek istemiyoruz. O riski almak istemiyoruz. Elimize gelen verilere göre gerekirse bir esneme yapılabilir”

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri