Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması! Yılbaşını işaret etti!

Kayseri’de Femaş Metal Sanayii İşçileriyle Buluşma programında konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücret zammına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kayseri' de Femaş Metal Sanayii İşçileriyle bir araya geldiği buluşma programında gündeme dair açıklamalarda bulunan Erdoğan, geçtiğimiz günlerde ara zam yapılan asgari ücrete ilişkin konuşarak, asgari ücret için yeni bir değerlendirmenin daha yapılacağı bilgisini paylaştı.

ENFLASYON ÜZERİNDE ARTIŞLAR

Ekonomik tabloyu düzeltmek için çalışmalar yaptıklarını ve milletin derdine derman olacak projeler gerçekleştireceklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sabit ücretlilerin refahı için tüm gelirlerde enflasyonun üzerinde artışlar yapıyoruz. Ocak ayında yüzde 50 artış yapmıştık. Temmuzda memur ve asgari ücretlilerin maaşlarını yeniden düzenledik. Asgari ücreti net 5500 lira olarak belirledik." ifadelerini kullandı.

ZAM TEKRAR GÜNDEME GELECEK

Vatandaşın merakla beklemeye başladığı yeni bir zam müjdesi için konuşan Erdoğan "Yılbaşında inşallah bu tabloyu yine değerlendirecek gerekeni yine yapacağız. Vatandaşımızdan sabır bekliyorum. Sizlerden destek istiyorum." şeklinde konuştu.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Gündem Haberleri