Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli Hatay'da incelemelerde bulundu!

Kahramanmaraş'ta meydan gelen deprem sonrası 10 büyük ilde incelemelerde bulunan Recep Tayyip Erdoğan depremin 15. gününde MHP Lideri Devlet Bahçeli ile birlikte bölgede incelemelerde bulundu. Hatay'da bir araya gelen ikilinin ardından diğer bakanlarda incelemeye katıldı.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık deprem sonrası depremi vuran 10 ilde incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan depremin 15. gününde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile birlikte depremin vurduğu Hatay’da incelemelerde bulundu.

BAKANLARLA BİR ARAYA GELDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli, depremin vurduğu Hatay’da bir araya geldi. Antakya’da incelemelerde bulunan Erdoğan ve Bahçeli’ye Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da eşlik etti. Arama kurtarma çalışmalarına katılan ekiplerle tek tek görüşen iki lider, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı. Erdoğan ve Bahçeli arama kurtarma ekipleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

İlgili Haberler

Asen Donchev kimdir, nereli, kaç yaşında? 2023 Asen Donchev Piyasa değeri ne kadar, Hangi takımlarda oynadı?
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziantep'te konuştu: "İki ay içinde 200 bin konutun inşasına başlıyoruz"
Depremzedeler enkazda eşya ve elbise arama derdine düştü! Görevli tepki gösterdi!

Gündem Haberleri