Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kısa Çalışma Ödeneğini uzattı, Kılıçdaroğlu teşekkür etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kısa Çalışma Ödeneğinin süresini 3 ay uzattığı için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM'deki CHP Grup Toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Koronavirüs salgını sürecinde hayata geçirilen ve Mart ayında son kez ödendikten sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından süresi 3 ay uzatılan Kısa Çalışma Ödeneği hakkında konuştu.

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın turizm sektörü temsilcileriyle ile görüştüğünü anımsatarak," Kısa Çalışma Ödeneğinin süresini de uzattı. Doğruya teşekkür etmek de benim görevimdir. Onu da özellikle AK Parti'ye oy veren kardeşlerimin duymasını isterim. Doğrunun her zaman yanında ve arkasındayız, yanlış olduğu zaman da eleştiririz" diye konuştu.

NE OLMUŞTU?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Turizm Haftası dolayısıyla turizm sektörü temsilcilerini Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etmiş burada yaptığı açıklamada," Toplantımız esnasında sektör temsilcilerimizin talepleri doğrultusunda tüm sektörler için geçerli olmak üzere nisan, mayıs ve haziran aylarını kapsayacak şekilde kısa çalışma ödeneği uygulamasına devam edilme kararı aldık." ifadelerini kullanmıştı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Siyaset Haberleri