Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çekmeköy'de halka hitap eti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çekmeköy'de halka hitap etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çekmeköy'de halka hitap etti.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

Çekmeköy'ün hikayesi aslında Türkiye'nin hikayesidir. Sancaktepe'ye şehir hastanesi yapıyoruz, yatak sayısı 3 bin 600, Anadolu Yakasına hitap edecek. El ele vereceğiz Çekmeköy'ü daha ileriye taşıyacağız.

ONLAR ÖNCE BELEDİYEYİ NASIL YÖNETECEK ONU DÜŞÜNSÜN

Büyümek önemlidir ama asıl önemlisi nasıl büyüdüğünüzdür, CHP ekonomiyi konuşuyor, belediyeler kalkıp da ekonomiyi mi düzeltecek? Onlar önce belediyeyi nasıl yönetecek onu düşünsün, birçoğu maaş ödeyemiyor.Vatandaşımı aldatmaya kalkıyorlar, bundan sonra rapor yayınlamayacaklarmış, akılları şimdi yerine geldi, bunun bedelini ödeyecekler. Bize nasıl saldırdıklarını görüyorsunuz, onların doları varsa bizim de Allahımız var.

Bir beyni sulanmış çıkmış pazar günü için intikam günü diyor, akıl git gel yapıyor. Kendine gel terbiyesiz, bu yatırımların intikamını mı alacaksınız? İstanbul Türkiye'nin en önemli markası, her alanda şehri geleceğe taşıyacak yatırımlar yaptık.

HDP'ye oy veren kardeşlerime sesleniyorum. Biz ırkçı olmayacağız, vatansever olacağız ve bu oyunu birlikte çözeceğiz. Bunlar terör sevici, HDP'ye oy veren kardeşlerime sesleniyorum, siz bunlarla mı bir olacaksınız?

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri