Çulluk Kızartması tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Çulluk Kızartması Nasıl Yapılır?

Çulluk Kızartması nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Çulluk Kızartması Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?

Bugün sizlerle Çulluk Kızartması nasıl hazırlanır, Çulluk Kızartması yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…

Çulluk Kızartması için Malzemeler:

2 adet çulluk 1 adet soğan 1 adet domates 1 adet havuç 1 adet kereviz 2 kaşık sıvıyağ 2 kaşık tereyağı tuz, kekik

Çulluk Kızartması Yemek Tarifi Hazırlanışı:

Sebzeleri doğrayıp hazır edin. Kuşu temizleyin ve parçalara ayırın. Yağı tencerede kızdırıp soğanı hafif kavurun. Diğer sebzeleri de sote edin ve çulluğu katın. Orta ateşte tuzunu baharatını ayarlayıp az da su katın ve pişirin.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yemek Tarifleri Haberleri