Copa America 2021 : Paraguay - Bolivya maçı ne zaman, hangi gün, saat kaçta, hangi kanalda?

Copa America 2021'de heyecan grup maçlarıyla devam ediyor. A Grubu müsabakasında da Paraguay ve Bolivya karşı karşıya gelecek. Peki Copa America 2021 : Paraguay – Bolivya maçı ne zaman, hangi gün, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar...

CONMEBOL'un düzenlediği Güney Amerika Futbol Şampiyonası olan Copa America'da heyecan başladı. 10 takımın 5'erli 2 grupta mücadele ettiği turnuvada grup maçlarıyla futbolseverler zevkli anlar yaşıyor.  Bu kapsamda A Grubunda yer alan Paraguay ve Bolivya karşı karşıya gelecek. Maç hakkında bilgi sahibi olmak isteyen futbolseverler de Copa America 2021 : Paraguay - Bolivya  maçı ne zaman, hangi gün, saat kaçta, hangi kanalda? sorularının yanıtlarını araştırıyor. 

COPA AMERİCA 2021 : PARAGUAY – BOLİVYA  MAÇI NE ZAMAN, HANGİ GÜN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Copa America 2021'de A Grubunda oynanacak olan Paraguay - Bolivya maçı 15 Haziran Salı günü oynanacak.  Goiania'da, Estádio Olímpico Pedro Ludovico Stadyumu 'nda oynanacak mücadele Türkiye saati ile 03.00'da başlayacak ve Haber Global kanalından izlenebilecek.

Haber Global, Digiturk 47, D Smart 42, Kablo TV 71, Tivibu 50, Turkcell TV+ 46 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.
 

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri