Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'yi neden Eser Yenenler sunuyor? ÇGHB 2'yi artık Eser Yenenler mi sunacak?

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin son haftalarda yayımlanan bölümlerinde Yılmaz Erdoğan'ın yerine Eser Yenenler'in çıkması izleyicilerin dikkatlerinden kaçmadı. Yılmaz Hoca'nın yerine Eser Yenenler'in geçeceği iddia ediliyor. Peki Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'yi neden Eser Yenenler sunuyor? ÇGHB 2'yi artık Eser Yenenler mi sunacak? Detaylar haberimizde...

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin hocası Yılmaz Erdoğan haftalardır programda gözükmüyor. Erdoğan'ın yerine sunumları Eser Yenenler yapıyor. Yenenler ÇGHB'nin eski öğrencilerinden olarak biliniyor. Peki Yılmaz Erdoğan'ın yerine artık Eser Yenenler mi olacak? Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'yi neden Eser Yenenler sunuyor? ÇGHB 2'yi artık Eser Yenenler mi sunacak? 

ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR 2'Yİ NEDEN ESER YENENLER SUNUYOR?

Yılmaz Erdoğan yeni filminin çekimleri için sık sık İstanbul dışına çıkıyor.

Önceki hafta Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin yayınlanan bölümde sunucu koltuğunda Yılmaz Erdoğan'ın yerine Eser Yenenler bulunuyordu.

Erdoğan konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklama yaptı ve durumu seyircilere açıkladı:

"Film çalışmalarına başladığım için #ÇokGüzelHareketler2 bir süre, BKM Mutfak'ın takım kaptanlarından sevgili @eseryenenler eşliğinde sürdürülecek. Zilleri çaldırmaya devam @CokGuzelHareket" 

Bu nedenle ÇGHB 2'yi bir kaç hafta eski öğrencisi Eser Yenenler sunacak.

ÇGHB 2'Yİ ARTIK ESER YENENLER Mİ SUNACAK?

Eser Yenenler, Yılmaz Erdoğan'ın film çekimi dolayısıyla bir süredir ÇGHB 2'yi sunuyor.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Film ve Dizi Haberleri