Cinayete mi kurban gitti? 54 yaşındaki adam, evinde ölü bulundu!

Kırıkkale'de, 4 çocuk babası 54 yaşındaki Ali Özdoğan, evinde silahla vurulmuş bir şekilde ölü bulundu. Cinayet şüphesi bulunan olayla ilgili soruşturmalar devam ediyor.

Kırıkkale'nin Kaletepe mahallesinde, gece saatlerinde bir apartman dairesinden silah sesleri yükseldi. Çevredeki vatandaşların sesleri duyması ve endişelenmesi üzerine 112 Acil Merkezi'ne ihbar edildi. İhbar edilen bölgeye giden emniyet görevlileri ve sağlık ekipleri, evin kapısının çalınması ve cevap alınmaması üzerine kapıyı kırarak girdiler. Eve girdiklerinde 54 yaşındaki Ali Özdoğan'ı silahla vurulmuş ve yerde yatar bir halde gören sağlık ekipleri, Özdoğan'ın vefat ettiğini belirledi.

İNCELEME YAPILDI

Babalarının vefat haberini alan çocukları, olay yerinde gözyaşlarına boğuldu. Savcı ve polis ekiplerinin olay yerinde inceleme yapması sonrası cenaze, otopsi incelemesi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırıldı. Ali Özdoğan'ın cinayete kurban gittiğinden şüphelenen emniyet görevlileri, şüpheli bir kişiyi gözaltına aldı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

İlgili Haberler

Felaket haberleri art arda geliyor! Muğla-Marmaris otoyolunda 38 yolcunun bulunduğu otobüs alev aldı, yükselen alevler ormanlık alana sıçradı!
Silahını temizlerken 61 yaşındaki babaannesini vurarak ağır yaraladı! Hastaneye kaldırılan yaşlı kadının hayati tehlikesi bulunuyor
Bakan Soylu, Mardin'deki kazada vefat edenlerin cenaze törenlerine katıldı! Vatandaşlar, gözyaşları içinde toprağa verildi!

İç Haberler Haberleri