Çiftlik Bank Firarisi Mehmet Aydın'ın hesabına her ay 1 milyon TL yatırılıyor

Çiftlik Bank kurucusu olan ve binlerce kişiyi dolandıran tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın hala yakalanamadı. Firari olan Aydın hakkında yer alan bir iddiaya göre, her ay hesabına 1 milyon lira aktarılmaya devam ediliyor.

Kurucusu olduğu Çiftlik Bank ile 132 bin kişiden 1 milyar liranın üzerinde para toplayan tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın, Türkiye'nin en büyük dolandırıcılık olaylarından birine imza attı. Daha sonra hakkında yakalama kararı çıkartılan Aydın, yurt dışına kaçarak firari bir yaşam sürmeye başladı. Hakkında kırmızı bülten çıkarılan ve Interpol tarafından aranan Aydın yaklaşık 2 yıldır yakalanamıyor. En son Ukrayna'da olduğu iddia edilen Çiftlik Bank firarisi için yeni iddialar gündeme gelmeye devam ediyor. 

Bazı mağdurlar Aydın'ın bulunması için özel dedektif tutarken, dedektifler buldukları son verileri yetkililerle paylaştı.İddia edilene göre, Mehmet Aydın'ın banka hesaplarına her ay düzenli olarak para yatırılıyor. Her ay 150 bin dolar alan Aydın'a bu paralar, kripto para borsaları üzerinden aktarılıyor. Paranın kripto para üzerinden aktarılması ise, para kaynağının ve ulaştığı yerin bilinmemesini sağlıyor. Aydın bu yöntem ile ayda yaklaşık 1 milyon lira para almaya devam ediyor.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Ekonomi Haberleri