CHP'li Eren Erdem, Akşener ve İYİ Parti'yi tiye aldı: Biz liderimizle kazanamayız, CHP'li bir belediye başkanını önerelim diye düşünenler olabilir

CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi Eren Erdem katıldığı canlı yayında Meral Akşener ve İYİ Parti'yi tiye aldı.

CHP ve İYİ Parti arasında belediye başkanları polemiği yaşanıyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın olası adaylığı için, "Aleni bir biçimde bunu ben Altılı Masa'nın mensuplarına da söylemiştim, eğer bu masada bu iki arkadaşımızdan biri aday gösterilirse biz 'hayır' demeyeceğiz" demişti.

KILIÇDAROĞLU'NDAN PARTİNİN İÇİŞLERİ TEPKİSİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Akşener'in sözlerini değerlendirerek, "Bir parti başka bir partinin içişlerine karışmamalı. Her partinin kendi kuralları vardır” ifadelerini kullandı.

İYİ PARTİ VE AKŞENER'İ İSİM VERMEDEN ELEŞTİRDİ

Söz konusu açıklamalar gündemi ısıtırken CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi Eren Erdem, katıldığı canlı yayında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve partisi için isim vermeden çarpıcı sözler sarf etti.

Eren Erdem şunları söyledi:

"Ortaklarımız, dostlarımız kendi siyasi liderlerini masaya tavsiye edebilirler. 'Biz liderimizle kazanamayız, CHP'li bir belediye başkanını önerelim' diye düşünenler de olabilir. Bu da çok doğaldır siyasette. Ama biz liderimizle kazanabiliyoruz, kazandığımızı görüyoruz. Anketlerde, araştırmalarda görüyoruz. Biz ondan dolayı kendisini öneriyoruz."

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Gündem Haberleri