CHP Pendik'te Olağanüstü Kongre Heyacanı

Chp Pendik ilçe başkanlığı olağanüstü kongresi 08/11/2014 tarihinde gerçekleştirilecek . Mevcut ilçe başkanı Halit Temiz’in aday olmayacağım (…)

Chp Pendik ilçe başkanlığı olağanüstü kongresi 08/11/2014 tarihinde gerçekleştirilecek .

Mevcut ilçe başkanı Halit Temiz’in aday olmayacağım açıklamasından sonra ilçe başkanlığı için kıyasıya bir yarışını olduğu söyleniyor.

08/11/2014 tarihinde Yunus Emre Kültür Merkezi’nde saat 19:00’da yapılacak kongreye 3 adayın yarışacağı adayların ABİDİN EKREN, DENİZ AYDEMİR, KEMAL ERCAN olduğu belirtiliyor.

ABİDİN EKREN KİMDİR ?

1960 Pendik doğumlu. Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu. Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak hizmet vermekte. Sivil Toplum Örgütleri’nde aktif görevleri mevcut. Batı Mahallesi’nde oturuyor. Evli ve bir çocuk babası.

DENİZ AYDEMİR KİMDİR ?

1977 Ardahan Hanak doğumlu. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu. Serbest muhasebeci ve mali müşavir. Şeyhli Mahallesi’nde oturuyor. Yerel gazetelerde köşe yazarlığı yapıyor. Evli ve bir çocuk babası.

KEMAL ERCAN KİMDİR ?

1982 Pendik doğumlu. Kafkaf Üniversitesi Gıda Bölümü mezunu. Sigortacılık yapıyor. Orhangazi Mahallesi’nde oturuyor. Parti okulunun sertifikalı eğitmeni. Evli ve iki çocuk babası.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri