CHP, İsveç'teki provokasyonu kınadı! AK Parti'den açıklama geldi: "Ortaya koyduğunuz bu tavrı değerli buluyoruz"

CHP'nin resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan provokasyona tepki gösterildi. Paylaşımı alıntılayan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Teröristlerin Cumhurbaşkanımıza ve Türkiye Cumhuriyeti’ne dönük saldırısı karşısında ortaya koyduğunuz bu tavrı değerli buluyoruz" dedi.

CHP'nin Twitter hesabından yapılan açıklamada, İsveç'teki provokasyona tepki gösterildi. Paylaşımda, "İsveç'te hain terör örgütüne mensup kişilerin Türkiye Cumhuriyeti ve Cumhurbaşkanı’na yönelik provokasyon girişimini şiddetle kınıyoruz. İsveç makamlarını sorumluluklarını yerine getirmeye davet ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

ÇELİK: MİLLİ BİRLİĞİMİZ AÇISINDAN SON DERECE ÖNEMLİDİR

Söz konusu paylaşımı Twitter hesabından alıntılayan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Tüm siyasi partilerin teröre karşı ortak duruş geliştirmesi ve terörle mücadeleyi desteklemesi milli birliğimiz açısından son derece önemlidir. Teröristlerin Cumhurbaşkanımıza ve Türkiye Cumhuriyeti’ne dönük saldırısı karşısında ortaya koyduğunuz bu tavrı değerli buluyoruz" dedi.

NE OLMUŞTU?

İsveç'te skandal bir olay yaşandı. Stockholm'de belediye binası önünde toplanan PKK/YPG destekçileri, ellerindeki bayrak paçavralarıyla eylem yaptı. Terör örgütü destekçileri, skandal bir harekete imza atarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a benzeyen kuklayı bina önündeki direğe astı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

İlgili Haberler

İsveç'teki skandal için harekete geçildi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı suç duyurusunda bulundu
İsveç'te terör örgütü destekçileri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldı! Skandal görüntülere tepkiler gecikmedi

Siyaset Haberleri