'CHP haziran ayında iktidar olacak'

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu, "CHP haziran ayında iktidar olacak" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mersin'den gelen kanaat önderleriyle buluştu. Kılıçdaroğlu çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Kılıçdaroğlu'na son günlerde gazetelerde çıkan CHP ve Paralel Yapı ilişkisi soruldu. Kılıçdaroğlu, İsviçre'de paraları olduğu iddialarını kesin bir dille yalanladı.
"CHP 7 HAZİRAN'DA İKTİDAR OLACAK"

CHP Lideri kendisine sorulan, "7 haziran seçimlerine hile karıştırılacağı iddiaları için hazırlığınız var mı?" sorusuna şöyle cevap verdi.

"Bütün toplumu sandığa sahip çıkmaya davet edeceğiz, ediyoruz.. AKP iktidardan gitmemek için her türlü yola başvuracak, her şeyi göze alır bunlar. Yani iftirayı cinayetleri. İktidardan gitmemek için her şeyi göze alırlar. Bu kadar paniğe kapılmalarının nedeni CHP’nin yükselişi. Ne yaparlarsa yapsınlar CHP haziran ayında iktidar olacaktır."

MUHABİRİN ŞAŞKINLIĞI

Kılıçdaroğlu'nun "7 Haziran'da iktidar olacağız" açıklaması kendisini takip eden muhabirlerin, CHP Lideri ayrıldıktan sonra arkadaşlarına "Duydunuz mu 7 Haziran'da iktidar oluyormuş" demesi canlı yayına yansıdı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Siyaset Haberleri