Cenk Tosun, Crystal Palace için sağlık kontrolünden geçti

Beşiktaş'ın transfer gündeminde olan Cenk Tosun'un Premier Lig ekibi Crystal Palace için sağlık kontrolünden geçti. İmzaların atılması ise an meselesi...

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin bu sabah görüştüklerini açıkladıkları Cenk Tosun'un, yeni takımı Crystal Palace için sağlık kontrolünden geçtiği iddia edildi.

SEZON SONUNA KADAR KİRALIK 

TRT Spor'un son dakika bilgisine göre; Cenk Tosun, Crystal Palace için sağlık kontrolünden geçti. Kontrollerde bir sorun çıkmaması halinde milli futbolcu, sezon sonuna kadar kiralık olarak Crystal Palace'ta forma giyecek.

Cenk, Everton formasıyla şans bulduğu 51 karşılaşmada 10 gol atarken, 4 de asist yaptı. Milli Takım’da ise 42 karşılaşmada 16 golü bulunuyor.

CENK TOSUN KİMDİR?

7 Haziran 1991, Wetzlar doğumlu, Santrafor mevkinde forma giyen Türk millî futbolcudur. Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta ve Türk millî takımında forma giymiştir.Cenk Tosun, 7 Haziran 1991, Wetzlar doğumlu, Santrafor mevkinde forma giyen Türk millî futbolcudur. Şuan İngiltere Premier Lig takımlarından Everton'da forma giymektedir. 

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Spor Haberleri