Cara Delevingne'nin Twitter hesabı hacklendi

Ünlü model Cara Delevingne’in Twitter hesabı hacklendi. Özel hayatı ile ilgili içerikler paylaşan bilgisayar kurdu, 27 yaşındaki İngiliz modelin Ashley Benson ile ilişkisi ve özel hayatıyla ilgili başka bilgilerini yayınladı.

Sevgilisi Ashley Benson ile ilgili ayrılık tweet’leri atan hacker, “Ashley ve ben ayrıldık” dedi. Hesabını  tekrar geri alan Delevingne, sahte tweet’lerin hepsini sildi.

"GAY KELİMESİ KULAĞA HARİKA GELİYOR"

Eşcinsel kimliğini açıklamaktan kaçınmayan Delevingne, daha önce verdiği bir röportajda; “ Küçükken ‘gay’ sözcüğünü bir hakaret olarak kullanırdım. Hemen her arkadaşım bunu yapardı. Eşcinsel olduğumu keşfettikten sonra ailem bana çok destek oldu. Ne kadar aşık olduğum belli, insanlar bana ‘Sen gaysin’ dediklerinde, bu kulağa harika geliyor. Hepimiz berrak ve akışkanız, değişiriz, büyürüz ” ifadelerini kullanmıştı.

Hayatın anlamının aşk olduğunu düşünen ünlü model, “ Eskiden aşkın ne demek olduğunu bilmezdim. Bunun derinliğini anlayamazdım. Dünyanın bana karşı olduğunu düşünürdüm. Oysa şimdi anlayabiliyorum, hayatın anlamı aşk ” açıklamalarında bulunmuştu.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri