Cansın Özyosun Kimdir | Kıvanç Tatlıtuğ'un Yeni Filminin Adı Ne

Cansın Özyosun kimdir, nerelidir ne iş yapar? Özyosun ve Kıvanç Tatlıtuğ yıllar sonra hangi filmde buluşacak? Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni sinema filminin adı ne, hangi oyuncular yer alacak? İşte merak edilen detaylar ve daha fazlası..

Yapımcılığını Fırat Doğu Parlak ile Koray Şahin’in, yönetmenliğini Bora Egemen’in üstlendiği “Hadi Be Oğlum”un çekimlerine Kaş’ta başlandı.

25 Film ve 20th Century Fox ortaklığında çekilen film, “Gümüş”ten tam 10 yıl sonra Cansın Özyosun ile Kıvanç Tatlıtuğ’u aynı sette buluşturdu.

Uzun zaman önce İstanbul’dan kopup kendine Kaş’ta yeni bir hayat kuran Özyosun’un konuk oyuncu olarak katıldığı “Hadi Be Oğlum”da, Tatlıtuğ ve Özyosun’un yanı sıra Yücel Erten, Büşra Develi ve küçük oyuncu Alihan Türkdemir rol alıyor.

Geçtiğimiz sezon Cesur ve Güzel'de rol alan Tatlıtuğ'u eşi Başak Dizer'in giydireceği film dramatik bir baba-oğul hikayesini beyazperdeye taşıyacak.

CANSIN ÖZYOSUN KİMDİR?

İzmir’den İstanbul’a gelerek iş hayatına başlayan Cansın Özyosun, ilk kamera deneyimini şarkı istek programı sunarak başladı. Oyunculuk kariyerine ilk adımı En Son Babalar Duyar isimli dizi ile attı. Daha sonra oyunculuk üzerine eğitim aldı. Ardından pek çok dizi ve filmde yer aldı.

2005’te Gümüş isimli dizide Didem karakterini canlandırdı. Dizi, ailesinin zoruyla Gümüş isimli bir kadınla evlenen Mehmet isimli genç bir adamın yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Songül Öden, Kıvanç Tatlıtuğ, Ekrem Bora, Serdar Orçin ve Ayça Varlıer yer aldı. 2007’de Genco isimli dizide İlke karakterini canlandırdı. Dizi, kayıp kız kardeşinin bulmak için uğraşan Genco isimli bir adamın yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Alpay Kemal Atalan, Selen Seyven, Faik Ergin, Hazal Kaya ve Orhan Şimşek yer aldı.

cansin-ozyosun3.jpg

2008’de Melekler Korusun isimli dizide Eylül karakterini canlandırdı. Dizi, tiyatro eğitimi almak için İstanbul’a gelen İpek isimli genç bir kızın yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Alper Saldıran, Özge Özpirinçci, Selin Şekerci, Rojda Demirer, Hümeyra ve Serkan Altunorak yer aldı. 2013’te ise Görüş Günü Kadınları isimli dizide Canan karakterini canlandırdı. Dizi, kocaları hapishanede olan dört kadının birbirlerine destek olmalarını ve gizledikleri sırlarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Semra Dinçer, Yıldız Çağrı Atiksoy, Şenay Gürler ve Nesrin Cavadzade yer aldı. 2014’te ise Küçük Ağa isimli dizide Arzu karakterini canlandırdı. Dizi, farklı kültürlerden olan Ali ve Sinem’in yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde Sarp Levendoğlu, Birce Akalay, Zeki Alasya ve Emir Berke Zincidi yer aldı.


Yer Aldığı Dizi ve Filmler

Küçük Ağa -2014
Görüş Günü Kadınları-2013
Hayatımın Rolü- 2012
Yer Gök Aşk-2011
Yasemince -2010
Kılıç Günü - 2010
Melekler Korusun -2008
Genco -2007
Daha Neler-2006
Kadın Her Zaman Haklıdır -2005
Gümüş - 2005
Çocuklar Duymasın - 2002
En Son Babalar Duyar -2002

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri