Canan Kaftancıoğlu'ndan İmamoğlu ve Meral Akşener'e gönderme! Sözleri küplere bindirecek!

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İstanbul seçimlerinin kazanılmasında Kemal Kılıçdaroğlu'nun etkin rol oynadığını ifade ederek İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e gönderme yaptı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, partisinin Hamburg Birliği tarafından düzenlenen “Cumhuriyetin İkinci Yüzyılında Demokrasi Mücadelesi” panele konuşmacı olarak katıldı.

İsim vermeden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e gönderme yapan Kaftancıoğlu, İstanbul seçimlerine değinerek Kemal Kılıçdaroğlu'nun strateji ile seçimin kazanılması için süreç yürüttüğünü kaydetti.

"SİYASETÇİLER BAŞKALARININ EMEĞİNİN ÜZERİNE KONMAYI SEVERLER"

Kaftancıoğlu şunları söyledi:

"Siyasetçiler genelde başkalarının emeğinin üzerine konmayı severler. Bu bir alışkanlık oldu. İstanbul seçimlerinin mimarı, tüm Türkiye’de sadece İstanbul değil inanılmaz bir strateji ve kararlılıkla süreci ilk günden kurgulayan hatta ilk günden değil 10 yıl öncesinden planlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’dur. O hak teslimini yapmak zorundayım. Biz Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu’nun bu söylediğim sürecinde inanarak gereken katkıyı hep birlikte sizin de sayenizde verebildiysek ne mutlu."

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

İlgili Haberler

Meral Akşener'den aylar sonra gelen İmamoğlu çıkışı: "Sahiplenmek kabahat oldu, bütünleşmeyi sağlayamadık"

Siyaset Haberleri