Canan Kaftancıoğlu: "HDP'nin PKK bir terör örgütü değildir cümlesini dediğini hatırlamıyorum" dedi! Sosyal medya kullanıcıları hatırlattı!

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı olan Canan Kaftancıoğlu katıldığı programında CHP'nin HDP'ye ve PKK'ya olan bakış açısından bahsetti. Canan Kaftancıoğlu : "HDP'nin PKK bir terör örgütü değildir cümlesini dediğini hatırlamıyorum" dedi! Sosyal medya kullanıcıları hatırlattı!

TV100 kanalında Candaş Tolga Işık'ın Az Önce Konuştuk programına katılan Canan Kaftancıoğlu CHP'nin HDP ve PKK'ya olan bakış açısından söz etti. "PKK, terör örgütü değildir"i masaya getirirse CHP ne yapar? sorusunu Kaftancığlu, "HDP, CHP'ye "Masaya biz PKK, terör örgütü değildir" konusunu masaya getirin derse CHP Genel Başkanının tavrı çok net olur. PKK bir terör örgütüdür bunu ben masaya bile götürmem der." dedi.

Kaftancıoğlu aynı zamanda, "CHP liderinin bakışı özgürlükler, demokrasi, adalet ve hukukun üstlüğü ve yeniden güçlendirilmiş parlamenter sistem üzerine giderken hukuka uygun olmayan, ya da terör örgütü olarak tanımlanmış bir yapının terör örgütü olmadığı üzerinden bir süreç olmaz." ifadelerinde bulundu.

CANAN KAFTANCIOĞLU'NA HATIRLATTILAR

Aynı zamanda Canan Kaftancıoğlu devamında ise, "ben HDP'nin PKK bir terör örgütü değildir cümlesini kullanıp kullanmadığını görmedim" sözleri sosyal medya da gündem oldu. HDP Eş Genel başkanı Pervin Buldan'ın katıldığı bir televizyon canlı yayınında "PKK bir terör örgütü değildir" ifadelerini kullanıcılar Canan Kaftancıoğlu'na hatırlattı. Pervin Buldan ise, "PKK bir terör örgütü değildir. Özellikle Sayın Bahçeli'nin bunu bilmesi gerekir" ifadelerini kullanmıştı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

İlgili Haberler

CHP'li vekiller yine şaşırtmıyor! Sezgin Tanrıkulu HDP ile kol kola Öcalan için özgürlük istedi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan Irak Başbakanı ile ortak basın açıklamasında bulundu! Irak'ın PKK'yı terör örgütü olarak tanıması gerektiğini belirtti!
"Kılıçdardoğlu, PKK'nın ve HDP'nin Genel Başkan adayıdır" diyen Optimar Genel Müdürü Hilmi Daşdemir, canlı yayını terk etti...

Siyaset Haberleri