Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin: "Cumhuriyet tarihinin en yüksek asgari ücreti"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 2023 asgari ücretinin 8 bin 506 lira belirlenmesine ilişkin olarak, "Cumhuriyet tarihinin hem TL hem de Dolar bazındaki en yüksek asgari ücreti hayırlı olsun." dedi.

Bugün Saat 12:00'da canlı yayında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 yılı asgari ücretinin 8 bin 506 lira olduğunu açıkladı. Açıklanan rakamın ülkenin genel ekonomik ve sosyal görünümüyle uyumlu olduğunu söyleyen Erdoğan, “Beklenmedik bir tabloyla karşılaşırsak geçen yıl olduğu gibi bir ara düzenleme yapmaktan da kaçınmayız" ifadelerini kullandı.

"HAYIRLI OLSUN"

Bakan Bilgin resmi Twitter hesabından 2002'den bu yana asgari ücret tablosunu paylaşarak, "Cumhuriyet tarihinin hem TL hem de Dolar bazındaki en yüksek asgari ücreti hayırlı olsun." dedi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

İlgili Haberler

'Asgari ücretli biriyle olur muydunuz?' sorusuna Selen Görgüzel'den olay sözler! "Vıttırı vızzık adamlar istemiyorum hayatımda"
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin: "İhtiyaç olursa asgari ücrete geçen sene gibi ara zam yapılabilir"
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar: "Azerbaycan Ordusuna bundan sonra kimsenin yan bakmasına imkan ve fırsat vermeyeceğiz”

Gündem Haberleri