Lara Şehiroğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? Ne iş yapıyor?

Seda Sayan'ın kocası Çağlar Ökten'in eski sevgilisi olan Lara Şehiroğlu internet arama motorlarında araştırılıyor. Peki Lara Şehiroğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? Ne iş yapıyor?

Seda Sayan'ın evlendiği eli Çağlar Ökten hakkında çarpıcı bir iddia atıldı. Ökten'in Seda Sayan'ın albüm vaadi nedeniyle Lara Şehiroğlu ile yaşadığı 4 yıllık ilişkiyi sonlandırdığı haberleri bir anda yayıldı. Bunun üzerine Ökten'in eski sevgilisi hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler Lara Şehiroğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? Ne iş yapıyor? sorularının yanıtlarını araştırmaya başladılar.

LARA ŞEHİROĞLU KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA? NE İŞ YAPIYOR?

Ünlü şarkıcı Seda Sayan'ın evlilik yolunda olduğu sevgilisi Çağlar Ökten'in eski sevgilisi olduğu öğrenilen Lara Şehiroğlu, evlilik haberleri çıkana kadar Ökten ile olan fotoğrafları sosyal medya hesabından silmemişti.

Seda Sayan'ın nikahın mayısta yapılacağını duyurması üzerine Şehiroğlu, Ökten ile olan bütün fotoğraflarını profilinden kaldırdı.

İstanbul'da yaşayan ve modellik yapan Lara Şehiroğlu'nun 'larasehiroglu' kullanıcı adlı Instagram hesabında 9 bini aşkın takipçisi bulunuyor.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Biyografi Haberleri