Çağdaş Atan kimdir? Hangi takımla anlaştı?

ÇAğdaş Atan Aytemiz Alanyaspor'la, Erol Bulut’tan boşalan teknik direktörlük görevi için anlaşmaya vardı. Alanya’da bulunan Çağdaş Atan ve Alanyasporlu yöneticiler, bugün bir görüşme gerçekleştirdi. Bu haberin ardından araştırılan Çağdaş Atan hakkındaki detaylar haberimizde...

DHA'nın haberine göre Çağdaş Atan, Aytemiz Alanyaspor ile anlaştı. Genç teknik adamın, yarın sözleşme imzalaması bekleniyor. Çağdaş Atan daha önce Sergen Yalçın’ın yardımcısı olarak Alanyaspor’da görev almıştı.

Daha önce Beşiktaş forması giyen ve Beşiktaş ile ilgili yaptığı açıklamalarla da gündem olan Atan, Beşiktaş’ın kendisi için bittiğini ve zaten siyah-beyazlı formayı giymek istemediğini söylemiş, Beşiktaş’ın 10 sene şampiyon olamayacağını iddia etmişti. Atan kısa bir süre sonra da bu sözlerinden dolayı Beşiktaş camiasından özür dilemişti.

ÇAĞDAŞ ATAN KİMDİR?

28 Şubat 1980 yılında İzmir'de doğan Çağdaş Atan, futbola Altay'ın alt yapısında başladı. Ardından sırasıyla Marmaris Belediye, Altay, Denizlispor, Beşiktaş, Trabzonspor, Energie Cottbus, Basel, Mersin İdman Yurdu, Akhisar, Gaziantep BB, Manisaspor'da top koşturan deneyimli isim, 2015 yılında Manisaspor'da kariyerini sonlandırdı.

2004'te Beşiktaş’a transfer olan Çağdaş Atan, burada isteneni tam olarak veremezken, siyah-beyazlı takımda 41 maçta 2 kez ağları havalandırdı.

2006'da ise Trabzonspor’a transfer olan Çağdaş, 2 sezon top koşturduğu bordo-mavili ekipte 40 maçta 5 gol atabildi.

Kariyeri boyunca 400'den fazla maçta oynayan Çağdaş Atan, 31 kez de fileleri havalandırma başarısı gösterdi.

Türkiye Millî Takım formasını ilk olarak Danimarka karşısında 2004'te giyen Çağdaş Atan, Milli Takım'la birlikte toplamda 2 maça çıkıp 1 gol kaydetti. Çağdaş bunun dışında Türkiye A2 Millî Futbol Takımı formasını da 3 kez giyerken, 1 de gol atabildi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Spor Haberleri