Bursa'da korkunç olay! 12 yaşındaki bir çocuk arkadaşını bıçakladı!

12 yaşındaki 6. sınıf öğrencisi bir çocuk okulda tartıştığı arkadaşıyla yolda karşılaşınca bıçağa sarıldı. Koşarak yanına giden çocuk arkadaşına bıçakla saldırarak yaralanmasına sebep oldu.

Akıl almaz olay Bursa'nın Yıldırım ilçesi Fidyekızık Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre kavga okulda tartışan üç arkadaş yolda birbirlerini gördü ve saldırmaya başladı. Kameralar yansıyan görüntüler ise çocukların birbirine nasıl saldırdığını gözler önüne seriyor.

ARKADAŞINI KALÇASINDAN BIÇAKLADI

İlk belirlemelere göre 12 yaşındaki 6. sınıf öğrencisi Berat A. ve 10.sınıf öğrencisi Yusuf E. okul içinde küfürleşerek tartıştı. Diğer arkadaşlarının ve öğretmenlerin araya girmesiyle öğrencilerin tartışması büyümeden yatıştırıldı. Okuldan çıktıktan sonra tekrardan karşılaşan ikili, bir anda yeniden tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken Berat A., yanında getirdiği bıçak ile Yusuf E.’yi kalça kısmından bıçakladı. Yusuf E. kanlar içerisinde yerde kalırken çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıya yaptığı ilk müdahalesinin ardından Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis ekipleri ise şüpheli Berat A.’yı yakalamak için soruşturma başlattı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

İlgili Haberler

Pendik'te boş bir arazide kamyon birden alev alev yanmaya başladı!
Sel sonrası Balıklıgöl temizlendi! Balıklar suda görüntülendi!
Kocaeli Belediyesine ait minibüs İstanbul'u birbirine kattı! Polislerin "Dur" ihtarına uymadı!

İç Haberler Haberleri