Bursa'da film gibi olay! Alkolden ceza alan babanın yanına çağırdığı oğlu alkollü çıktı: "Öğlen anasonlu nargile içtim"

Bursa'nın Osmangazi ilçesindeki yapılan trafik kontrolünde ilginç anlar yaşandı. Durdurulan aracın sürücüsü alkollü çıkınca aracın çekilmemesi için oğlunu çağırdı. Polis ekiplerinin alkol testi yaptığı genç de alkollü çıkınca film gibi bir olay yaşandı.

Edinilen bilgilere göre olay merkez Osmangazi ilçesine bağlı Santral Garaj Mahallesi’nde yaşandı. Trafik ekipleri, durdurdukları şüpheli araçların sürücülerine alkol testi yaptı. Test yapılan sürücülerden biri 1.27 promil alkollü çıktı. Trafik polisleri aracın bağlanmaması için alkollü olmayan birinin gelip aracı teslim alabileceğini söyledi.

OĞLU DA ALKOLLÜ ÇIKTI

Bunun üzerine alkollü çıkan kişi, oğlunu yanına çağırdı. Olayın yaşandığı yere gelen gençte yapılan alkol testinde 0.87 promil alkollü çıktı. Babasının alkol içtiğini öğrenmemesini isteyen genç, trafik polislerinin yanında ecel teri dökerken, ’öğlen anasonlu nargile içtim’ dedi.

Polis ekiplerinin de şaşırdığı olayda, babanın tepkisi ise gülümsetti.

EN SONUNDA YEĞENİ GELDİ

Alkollü oğluna kızan baba, son olarak yeğenini aradı. Uygulama noktasına gelen yeğenine de çıkışan baba, ’sen de anasonlu içtiysen seni de haşlarım’ dedi.

Sıfır promil alkol çıkan yeğeni, aracı polis ekiplerinden teslim aldı.

EHLİYETLERİNE EL KONULDU

Baba ve oğluna alkollü araç kullanmaktan bin 823 TL idari para cezası kesilerek ehliyetlerine 6 ay boyunca el konuldu.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

İç Haberler Haberleri