Bursa'da feci kaza! Şarkıcı Tarkan'ın akrabası da dahil 3 kişi yaralandı, 1 kişi hayatını kaybetti!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu savrulan otomobile arkadan gelen başka bir otomobil çarptı. Kontrolden çıkan otomobilin sürücüsü K.K. hayatını kaybettiği kazada ünlü sanatçı Tarkan'ın akrabası olduğu öğrenilen H.T. ile birlikte 3 kişi yaralandı.

Dün gece saat 23:00 sularında Gebze-Orhangazi-İzmir otoyolu üzerinde meydana gelen kazada, Bursa'dan İstanbul istikametine seyir halinde olan ve ünlü sanatçı Tarkan Tevetoğlu'nun akrabası olduğu öğrenilen 44 yaşındaki H.T.'nin sürücüsü olduğu araç kontrolden çıkarak K.K. yönetimindeki araca arkadan çarptı. Kazada H.T. ve araçta bulunan 2 kişi ile birlikte arkadan çarptıkları aracın sürücüsü K.K. yaralandı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, jandarma ve sağlık görevlileri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Orhangazi ve Gemlik Devlet Hastanelerine kaldırıldı. Tedavi altına alınan ve durumu ağır olan sürücü K.K. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. (İHA)

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

İlgili Haberler

Son anlarını işte böyle kayda almış! Bursa'daki uçak kazasında hayatını kaybeden kadının o görüntüleri ortaya çıktı!
Öfkeli oğul, babasının tartıştığı kişiyi bıçakladı!
İki grup arasında çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü, kan döküldü!

İç Haberler Haberleri