Burcu Biricik'in ünü sınırları aştı! Jack Todd'dan Fatma dizisindeki performansıyla övgü topladı

Netflix platformunda yayınlanan yerli dizi Fatma'daki başarısıyla adından epey söz ettiren Burcu Biricik'in ünü sınırları aştı. Kanadalı gazeteci Jack Todd, Biricik için "Şimdiye kadar gördüğüm en büyük performanslardan biri" ifadelerini kullandı.

Son zamanlarda üstlendiği roller ile sık sık gündeme gelen Burcu Biricik, Netflix'te yayınlanan Fatma konuşulmaya devam ediyor. Oyuncu, sıradan bir temizlikçiyken bir anda istemsiz cinayetler işleyen seri katile dönüştüğü Fatma dizisinin Netflix'te yayınlanması ile dünyanın farklı ülkelerinden de övgü dolu yorumlar ve mesajlar alıyor.

BURCU BİRİCİK'İN PERFORMANSI SINIRLARI AŞTI

Netflix platformunda yayınlanmasının ardından tüm dünyanın beğenisine sunulan Fatma dizisinin başrolü Biricik için en gururlandıran yorumlar biri de Kanadalı gazeteci Jack Todd'den geldi. Fatma'yı izleyen Todd, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Türk oyuncu Burcu Biricik'in Fatma'da Netflix'teki performansı, şimdiye kadar gördüğüm en büyük performanslardan biri. Tüm prodüksiyon birinci sınıf ve sonuç son derece yoğun bir dram. Kendinize nefes almayı hatırlatmanız gereken türden" ifadelerini kullandı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri