Burak Yılmaz transferin son gününde Beşiktaş'ta !

Trabzonspor'un milli oyuncusu Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'a transferinde son pürüzlerin giderilip bu akşam saatlerinde resmi sözleşmenin imzalanması bekleniyor. Daha önce Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun "Burak Yılmaz'a benim öeyemeyeceğim parayı

Trabzonspor yönetimi ve teknik direktör Ünal Karaman'ın gözden çıkardığı Burak Yılmaz, nihayet Beşiktaş'a gitti.   Trabzonspor Başkanı  Ahmet Ağaoğlu,  Beşiktaş başkanı Fikret Orman'un görüşmeleri olumlu sonuçlandı. İki taraf ayrıntılarda anlaştı. Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, transferi doğruladı. Ayrıntıya girmedi. Burak Yılmaz, bu akşam saatlerinde İstanbul'a gidecek ve Beşiktaş ile sözleşme imzalayacak.

Transfer döneminin kapanmasına kısa süre kala Trabzonspor yönetimi ile masaya oturan siyah beyazlılar, bonservis konusunda bordo-mavililerle el sıkışmayı başardı. Beşiktaş transfer komitesi, Trabzonspor'a Burak Yılmaz için bordo-mavililere para artı takas teklif etti.

2 MİLYON 500 BİN EURO

Trabzonspor ile Beşiktaş arasında halen devam eden görüşmlerde 2 milyon 500 bin Euro bonservis + Atiba konusunda prensipte anlaşma sağlandı.Ayrıca bu anlaşma gerçekleşir ise Burak Yılmaz da 1 milyon Euro'luk alacağını bırakacak.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Spor Haberleri