Burak Yılmaz Trabzonspor'da kaldı, Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'a transferi neden gerçekleşmedi

Transfer sozonun son gününde en çok merak edilen konu Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'a transfer olup olmayacağıdı. Burak Yılmaz Twitter hesabından bir açıklama yaparak Trabzonspor'da kaldığını açıkladı,


Twitter hesabından bir açıklama yapan Burak Yılmaz; "Beşiktaş kulübüne yaptığı teklif için teşekkür ederim,fakat ben Trabzonspor'da kalmayı tercih ediyorum..." ifadelerini kullandı.

Gün içerisinde Beşiktaş'ın Burak Yılmaz için Trabzonspor ile anlaştığı iddia edilmişti. Trabzonspor'un ardından Burak ile yapılan görüşmeler ise sonuçsuz kaldı ve transfer gerçekleşmedi.

BURAK YILMAZ TRANSFERİ NEDEN GERÇEKLEŞMEDİ?

Edinilen bilgilere göre akşam saatleinde Beşiktaş külübü başkanı Fikret Orman ve Trabzonspor kulübü başkanı Ahmet Ağaoğlu görüşmüş Burak Yılmaz'ın transferi konusunda anlaşmaya varılmıştı.  Bu transferi Trabzonspor asbaşkanı Hayrettin Hacisalihoğlu'da doğrulamıştı.  Bu gelişmeler üzerine  Burak Yılmaz Beşiktaş Kulubü ile sözleşme imzalamak için İstanbul'a hareket etmeye hazırlanıyordu.  Ancak son anda  Trabzonspor Burak Yılmaz'a alacağı olan 1 milyon Euro'dan  vazgeçmesi halinde  bu transfere onay verebileceğini söyleyince Burak Yılmaz alacaklarından vazgeçmeyeceğini belirttirek Twitter hesabından Beşiktaş'ın teklifine teşekkür ettiğini belirterek  Trabzonspor'da kalmayı tercih ettiğini açıkladı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Spor Haberleri