Burak Yılmaz Şampiyonlar Liginde attığı golle rekor kırdı, adını tarihe yazdırdı!

Şampiyonlar Ligi'nde Salzburg ile Lille karşı karşıya geldi. Lille'de forma giyen milli oyuncumuz Burak Yılmaz bu maçta golünü atsa da takımının mağlubiyetine engel olamadı. Öte yandan Yılmaz, attığı golle Şampiyonlar Ligi'nde yeni bir rekor kırarak adını tarihe yazdırdı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Lille, Salzburg deplasmanına çıktı. Rakibine 2-1 mağlup olan Fransız ekibinde Milli futbolcumuz Burak Yılmaz golünü atsa da yenilgiye engel olamadı.

36 yaşındaki yıldız oyuncu attığı golle ise bir rekora imza attı. Şampiyonlar Ligi'nde gol atan en yaşlı oyuncu olma unvanını elde ederek tarihe adını yazdırdı.

BURAK YILMAZ'IN GOLÜ YETERLİ OLMADI

Milli futbolcularımız Zeki Çelik, Yusuf Yazıcı ve Burak Yılmaz'ın da forma giydiği Lillle Şampiyonlar Ligi G grubunda mücadele ediyor. İlk maçına Wolsburg karşısında çıkan Fransız ekibi 0-0 berabere kalmıştı. İkinci maçında ise Salzburg deplasmanına çıkan Lille, Burak Yılmaz'ın golüne rağmen sahadan 2-1 mağlup ayrılarak 1 puanla grubun son sırasında yer aldı.

7 YIL SONRA YENİDEN

Milli forvet Burak Yılmaz, 7 yıl sonra Şampiyonlar Ligi'nde yeniden fileleri sarsarak devler liginde gol atan en yaşlı oyuncu oldu. Yılmaz, en son 2014 yılında Galatasaray'da oynarken Arsenal'e karşı gol atmıştı. Lille'de oynayan diğer Milli futbolcularımız Zeki Çelik ve Yusuf Yazıcı ise bu maçta yedek kulübesinde beklerken, oyuna dahil edilmedi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Spor Haberleri