Bülent Serttaş’ın yeni klibine tepki! Oysa İbo Show’da Oryantal Didem’den gözlerini kaçırmıştı

Geçtiğimiz aylarda İbo Show programında Oryantal Didem Kınalı dans ederken bakışlarını kaçırmasıyla gündeme gelen Bülent Serttaş bu kez yeni şarkısı 'Akdeniz'in klibinde bikinili güzellerle lüks bir teknede kamera karşısına geçmesi sosyal medyada olay yarattı.

Geçtiğimiz aylarda İbrahim Tatlıses''in Star TV'de yayınlanan programı İbo Show'a katılan Bülent Serttaş Oryantal Didem sahnede dans ederken kafasını çevirerek farklı yönlere bakmasıyla dikkat çekmişti.

Bülent Serttaş'ın yeni klibinin ilk teasırını yayınlamasıyla sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Ünlü şarkıcı, 'Akdeniz' şarkısında klibinde lüks bir teknede birbirinden güzel bikinili genç kızlarla dans etmesi sosyal medya kullanıcılarının tepkilerine yol açtı.

KLİBİ OLAY OLDU

Yeni şarkısının klibinde lüks bir villadan çıkıp tekneye giden Serttaş'ı teknede bir kadın karşılıyor ve ardından grup dans edip eğleniyor...

İbo Show'da Didem Kınalı'ya bakmamak için gösterdiği çabadan sonra şarkıcının klibini görüp şaşıranlar Serttaş için eleştirici yorumlarda bulundu.

İşte onlardan bazıları:

“Didem’e bakmadın ama klibinde üstsüz kadın var”

“Dansöze bile göz ucuyla bakmazken bu klip ne?”

“Didem oynarken bakmadın üstsüz kadınlarla klip çekmişsin”

"Didem'e bakmadın ama klipte kızları soydun"

İşte klibi olay yaratan şarkıcı Bülent Serttaş'ın İbo Show'da Didem Kınalı dans ederken bakışlarını kaçırdığı sahne...

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri