Buket Aydın'ın Emir Sarıgül aşkını belgeleyen öpücük!

Ünlü haber spikeri Buket Aydın, mayıs ayı başlarında hem uzun süredir çalıştığı kanaldan istifa etmiş hem de eşinden boşanmıştı. Buket Aydın'ın Emir Sarıgül'le aşk yaşadığı iddia edilmişti. Aydın, bu iddiaları yalanlayıp "arkadaşız" demişti ama çiftin samimi fotoğrafları aşkı belgeledi.

Ekranların başarılı haber spikeri Buket Aydın, Mayıs ayı başladında görevinden istifa etmiş ve ardından da eşinden ayrılmıştı. O dönemde samimi olduğu Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül'le aşk yaşadığı iddia edilmişti. Ancak Bukat Aydın bu iddiaları sosyal medya üzerinden yalanlamıştı.

"YENİ HAYATIMA BAŞLAYACAĞIM"

"Yeni bir hayata başlayacağım" diyerek Kanal D Ana Haber'deki görevinden ayrılan Buket Aydın, yedi yıllık eşi Erce Baykal'dan aynı dönemde boşanmıştı. Aydın'ın boşanmasının ardından sosyal medyaya bir fotoğraf damga vurmuştu. Buket Aydın'ın siyasetçi Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül'le fotoğrafı aşk iddialarını alevlendirmişti. İşte o fotoğraf...

SAMİMİ ÖPÜCÜK!

Mayıs ayından beri ekranlardan uzak kalan ve sessizliğini koruyan Buket Aydın'ın iş adamı Emir Sarıgül'le birlikte samimi pozlar verirken çekilen bir fotoğrafı ortaya çıktı. Emir Sarıgül'ün aşk dolu öpücüğü karşısında Buket Aydın'ın yüzündeki mutlu ifade aşkı belgelemiş oldu.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri