Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? FOX TV'de tepki çeken anlar! Ekonomiyi kötüledi, telefonun fiyatı sorulunca cevap veremedi

FOX TV'de ekrana gelen Merve Yıldırım ile Benden Söylemesi programına Yıldırım'ın aldığı telefon damga vurdu. Ekonomiyi eleştiren Yıldırım, pahalı telefonunun fiyatını söylemekten çekinirken "Söylemeyeyim dudağınız uçuklar. Mecburen alıyoruz" sözleri tepki çekti.

FOX TV'de ekrana gelen Merve Yıldırım ile Benden Söylemesi programına Ozan Gündoğdu ve Ekonomist Meliha Okur katıldı. Ekonomi gündeminin masaya yatırıldığı programa cep telefonu diyaloğu damga vurdu.

EKONOMİYİ ELEŞTİRDİ

Türkiye'de yaşanan enflasyon nedeniyle vatandaşların zor durumda olduğunu, öğrencilerin okula aç gittiğini belirten Merve Yıldırım, Meliha Okur'un cep telefonun fiyatını sorması üzerine afalladı.

FİYATINI SÖYLEYEMEDİ

Okur, "Yeni mi bu? Arkası çok dikkatimi çekti" sözleri üzerine telefonunun yeni olduğunu ifade eden Yıldırım, telefonun fiyatı hakkında bilgi vermeyerek, "Söylemeyeyim dudağınız uçuklar. Mecburen alıyoruz. Taksitle aldım" sözlerini kullandı. Yıldırım'ın ifadeleri tepki çekti.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

İlgili Haberler

Bolu'da feci kaza! 35 kişinin bulunduğu yolcu otobüsü devrildi, 27 kişi...
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: "İki yüzlü değil, beş yüzlü bir Kılıçdaroğlu ile karşı karşıyayız”
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş: "Bizim önümüzdeki seçimi nasıl kazanırız gibi bir telaşımız yok"

Gündem Haberleri