Bu nasıl anne! Korkutmak için 6. kattan sarkıttığı kızını yere düşürdü

Rusya'da yaşanan olayda 3 yaşındaki kızını cezalandırmak için 6. kattan sarkıtan anne, çocuğu yere düşürdü. Metrelerce yükseklikten yere çakılan talihsiz çocuk hayatını kaybetti.

Rusya'da kan donduran bir olay yaşandı. Duyanların kulaklarına inanamadığı olayda 23 yaşındaki anne Anna Ruzankina, cezalandırmak için 6. kattan sarkıttığı kızını elinden düşürdü. 3 yaşındaki çocuk feci şekilde can verdi.

AĞLIYOR DİYE CEZA VERMEK İSTEDİ

Rus anne 3 yaşındaki kızını sırf ağlıyor diye 6. katta bulunan evlerinin balkonundan sarkıttı. Yaşadığı korku karşısında dehşete kapılan küçük kız  "Anne korkuyorum" bağırmaya başladı. Ancak cani anne bu haykırışları umursamadan tehlikeleri hareketlerine devam etti. Korkuyla çırpınmaya devam eden kız çocuğu, annesinin elinden kayarak 6. kattan yere düştü. Cani anne ise aşağı inerek kızının cansız bedenini eve getirdi ve hayata döndürmeye çalıştı. 

ANNE HAKKINDA KORKUNÇ İDDİA

Görgü tanıkları dehşet veren olayla ilgili bilgilerini aktarırken, küçük kızın annesinin elinden kurtulmaya çalıştığını iddia etti. Öte yandan 23 yaşındaki annenin alkollü olduğu ve kısa bir süre önce eve geldiği belirtildi. Çocuğunun ölümüne neden olan kadın olay sonrasında tutuklandı. Cinayetten yargılanan kadının suçlu bulunması halinde 21 yıla kadar hapis cezası alacağı öğrenildi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Dünya Haberleri