Brooklyn Nets - Miami Heat NBA maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şifreli mi, şifresiz mi?

NBA'de heyecan hız kesmeden sürüyor. Sezonun bir sonraki maçında Brooklyn Nets ile Miami Heat karşı karşıya gelecek. Bu maçı takip etmek isteyen Brooklyn Nets - Miami Heat NBA maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şifreli mi, şifresiz mi? Sorularını araştırıyor. Cevaplar haberimizde...

Dünya basketbolunun en önemli ligi NBA'de heyecan devam ediyor. Sezonun yeni karşılaşmasında Doğu Konferansı mücadelesinde Atlantic bölgesi ekibi Brooklyn Nets ile Southeast bölgesi ekibi Miami Heat karşı karşıya gelecek. Bu maçı takip etmek isteyen taraftarlar internette Brooklyn Nets - Miami Heat NBA maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şifreli mi, şifresiz mi? Sorularını araştırıyor. Cevaplar haberimizde...

BROOKLYN NETS - MİAMİ HEAT NBA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Brooklyn Nets - Miami Heat NBA maçı 28 Ekim 2021 Perşembe günü oynanacak. Karşılaşma TSİ 02.30'da başlayacak. Bu heyecan dolu karşılaşma New York'da, Barclays Center Stadyumu'nda oynanacak.

BROOKLYN NETS - MİAMİ HEAT NBA MAÇI HANGİ KANALDA?

Brooklyn Nets - Miami Heat NBA maçı NBA TV ve Bilyoner TV kanallarından naklen yayınlanacak. Sporseverler bu karşılaşmayı her iki platformdan da şifreli olarak izleyebilecek.

NBA TV, D Smart 72, Tivibu 75, Turkcell TV+ 76 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilmektedir.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Spor Haberleri