Bölge Gündem Markası Tescillendi

İstanbul Anadolu yakasının en çok okunan, takip edilen gazetelerinden biri olan Bölge Gündem Gazete’si Türkiye Patent Enstitüsü (TPE) tarafından tescillendi.

Yaptığı başarılı, doğru, ilkeli ve özel haberler ile bölgede  adından sıkça söz ettiren “BÖLGE GÜNDEM”  Türk Patent Enstitüsü (T.P.E) tarafından 556 sayılı kanun hükmündeki kararnameye göre  16/06/2014 tarihinden itibaren on (10) yıl tescilledi.

Bölge Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi İbrahim Şahin yaptığı açıklamada; 3. Yıl önce yayın hayatlarına başladıklarını kaydederek,” Bugün geldiğimiz noktada en iyisi yapmak adına okuyucularımıza doğru ilkeli bir şekilde yayın yapmaya çalıştık. Şahsi, siyasi düşüncelerimizi bir kenara atarak her kesimin sesi olmaya özen gösterdik. Biz inanıyoruz ki işimizi laiki ile iyi yapanlardınız. Bu bağlamda Dün olduğu gibi yarın da adaletten ayrılmadan, tüm renkleri kucaklayıp, farklılıkları koruyarak, mesleğimizin onurunu koruyup güzel bir geleceğe taşımak bizim görevimiz olacak. " dedi.

Kendilerine desteklerinden dolayı okuyuculara teşekkür etmeyi ihmal etmeyen Şahin, "ilk günkü heyecanımız ve enerjimiz ile en iyisi yapmak için 7%24 çalışmaya devam edeceğiz. Bizleri izlemeye devam edin” şeklinde konuştu. - Haber : Yusuf SARAY

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri