Bodrum'da kaza: Dostları ölüm bile ayıramadı

Bodrum'da yaşanan 2 ölü, 3 yaralının olduğu trafik kazasında ölen kişilerin çok yakın arkadaş oldukları öğrenildi.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, gerçekleşen kazada Turgutreis yönüne giden 67 AB 700 plakalı Hundai marka cipin sürücüsü Berkant Gürleyen, Bitez Kavşağı'na girerken hızını düşürmemesi üzerine direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüje çıktı. Toteme çarparak durabilen aracın motoru, çarpmanın etkisiyle bir anda alev aldı. 

SÜRÜCÜ, SIKIŞTIĞI ARAÇTAN GÜÇLÜKLE ÇIKARILDI

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar yangın tüpleriyle aracı söndürmeye çabalarken bir taraftan da cipte sıkışan 4 kişiyi araçtan çıkardılar. Olayın yetkililere bildirilmesi üzerine kaza mahalline gelen itfaiye ekipleri, şoför koltuğunda bulunan Berkant Gürleyen'i güçlükle araçtan çıkardı. 

2 ÖLÜ, 3 AĞIR YARALI

Kazanın ardından sıkı dostlardan  25 yaşındaki Berat Aydın olay yerinde hayatını kaybederken 26 yaşındaki sürücü Gürleyen, kaldırıldığı hastanede doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. İki arkadaşın Zonguldak'ta yaşadıkları ve çok samimi oldukları, kazadan birkaç gün önce de tatil yapmak için Bodrum'a geldikleri öğrenildi. Araçta bulunan ve ağır yaralanan Metin Kukul, Sefa Çakal, Alper Bahadır ise Bodrum’daki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri