Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi hangi gün, saat kaçta, hangi kanalda oynuyor? Bir Zamanlar Kıbrıs nerede çekiliyor?

TRT1'in yepyeni dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs yayınlanan fragmanın ardından vatandaşın ilgisini çekmeyi başardı. İzleyici tarafı ne zaman ve sat kaçta yayınlanacağı araştırılmaya başlandı. Peki Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi hangi gün, saat kaçta, hangi kanalda oynuyor? Bir Zamanlar Kıbrıs nerede çekiliyor? Detaylar haberimizde.

Kıbrıs Türklerinin yaşadığı trafik olayın ardından göç etmesi ve oradaki ailelerin hikayesinin ele alındığı "Bir Zamanlar Kıbrıs" dizisi başarılı oyuncu kadrosu ve konusu ile merak uyandırırken izleyici tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi hangi gün, saat kaçta, hangi kanalda oynuyor? Bir Zamanlar Kıbrıs nerede çekiliyor? İşte detaylar...

BİR ZAMANLAR KIBRIS DİZİSİ HANGİ GÜN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA OYNUYOR?

TMC Film'in imzası taşıyan ve yapımcılığını Erol Avcı'nın üstlendiği "Bir Zamanlar Kıbrıs" dizisinin yönetmen koltuğunda ise Hakan İnan'ın yer alıyor. TRT1 ekranlarının da yayın hayatına başlayacak olan "Bir Zamanlar Kıbrıs" dizi 1 Nisan 2021 Perşembe akşamı il bölümüyle izleyici karşısında olacak.

BİR ZAMANLAR KIBRIS DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin çekimleri Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde gerçekleştirildi. Dizini yeni bölümlerinin çekiminin ülkemizde devam etmesi planlanıyor. 

Senaryosunu Emre Özdür ve Başar Başaran'ın kaleme aldığı Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin izleyiciden göreceği ilgi merak konusu.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Film ve Dizi Haberleri