Bir Zamanlar Çukurova’da yeni ayrılık! Başrol diziden ayrılıyor!

Perşembe akşamları ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi ayrılık haberiyle gündeme geldi. İzleyicileri ekran başına kilitleyen dizide, başrol oyuncularından Nazan Kesal'in diziye veda edeceği öğrenildi.

Atv'nin izlenme rekorları kıran dizisi Bir Zamanlar Çukurova 102. bölümüyle sezon finali yapacak. Bu hafta 100. bölümüyle heyecan dolu gelişmelerle izleyici karşısına çıkacak olan dizide şok bir ayrılık gündeme geldi. Doktor Ümit'in annesi Sevda karakterine hayat veren Nazal Kesal'ın ekiple vedalaştığı öğrenildi. 

100. BÖLÜM FRAGMANI YAYIMLANDI

Dizinin yayımlanan 100. bölümü heyecan yarattı. Ümit ve Demir arasında ipler iyice gerilirken, bu hafta yayımlanan bölümde yine silahlar patlayacak. Tetiği çeken Doktor Ümit olurken kimin vurulduğu ise gizemini korumaya devam ediyor.

DİZİDE ÜÇÜNCÜ KEZ BAŞROL AYRILIĞI

Başrollerini Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış ve Kerem Alışık'ın paylaştığı dizi geçtiğimiz dönemlerde 2 başrol oyuncusunun diziden ayrılmasıyla izleyenlerde şok etkisi yaratmıştı. Hünkar karakterine hayat veren Vahide Perçin ve Yılmaz karakterine hayat veren Uğur Güneş diziden ayrılmıştı. Dizi, yaşanan başrol ayrılıklarına rağmen reyting sıralamasındaki yerini korumayı başardı. 

Dizi yeniden bir ayrılık haberiyle gündeme geldi. Sevda karakterine hayat veren Nazal Kesal'ın da diziye veda edeceği öğrenildi. Öte yandan başarılı oyuncu Nazan Kesal'ın adı bir süredir Bergen filminde Demet Evgar'ın annesi rolü için geçiyor.

Nazal Kesal'ın hayat verdiği Sevda karakteri için yavaş yavaş yolun sonuna gelindi. Sakladığı sırlar açığa çıkmaya başlayan Sevda karakteri zor günler geçiriyor. Kızı Ümit ile birlikte kaçma planları yaptığı sırada Demir'e yakalanan Sevda tam bir çıkmazın içerisine girecek.

Karşılaştıkları tüm olumsuzluklara rağmen Demir ve Züleyha birbirinden vazgeçmedi. Evlilikleri için mücadele eden Züleyha ve Demir, zorluklara karşı mücadele etmeye devam ediyor. 

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri