Bir dönemin fenomen gelin adayı Hanife Gürdal'a canlı yayında eşi evlenme teklifi etti

Evlilik programlarının fenomen gelin adayı Hanife Gürdal ve eşi konuk oldukları canlı yayın programında romantik dakikalar yaşadı. Gürdal'ın bir süre önce nikah masasına oturduğu eşi Kemal Ayvaz canlı yayında evlenme teklifi etti.

Ekranları bir dönem fenomen gelin adaylarından olan Hanife Gürdal uzun süre sonra yeniden canlı yayında televizyon ekranlarındaydı. Lerzan'la Çok Mutlu programına konuk olan Hanife Gürdal'a eşinden beklenmedik bir teklif geldi.

Katıldığı evlilik programında yaşadığı aşklarla adından sıkça söz ettiren Hanife Gürdal programın ardından ani bir kararla nikah masasına oturdu.

Bu ani evlenme kararının arkasında hamilelik iddiaları ortaya atılmış ve Gürdal konuyla ilgili zaman zaman açıklamalarda bulunmuştu.

Eşinden evlilik teklifi almadan evlenen Hanife Gürdal canlı yayında Lerzan Mutlu'nun isteği üzerine Kemal Ayvaz'dan evlilik teklifi aldı. Hanife Gürdal'ın evlilik teklifini kabul etmesi üzerine eşi Kemal Ayvaz ile dansa kalktı ve o sırada stüdyoda romantik anlar yaşandı. 

Bu romantik anın ardından çifte Lerzan Mutlu'da çeyrek altın taktı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri