Bir Demet Tiyatro 24 yıl sonra tekrar ekrana geliyor

Yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan'ın yaptığı 'Çok Güzel Hareketler Bunlar 2' programının yılbaşı çekimleri için sürpriz bir çekim ile karşımıza çıkıyor. Demet Akbağ'nın gelmesi ile birlikte sahnede Bir Demet Tiyatro heyecanı yaşanacak.

'Çok Güzel Hareketler 2' fragmanın yayınlanmasıyla şaşkına uğrayan izleyici ne olduğunu anlayamadı. 24 yıl sonra tekrar sahnede oynanacak olan 'Bir Demet Tiyatro' şimdiden heyecanla bekleniyor.

YILLAR SONRA YENİDEN EKRANDA

Demet Akbağ ile Yılmaz Erdoğan'ın yıllar önce yayınlanan ve büyük bir ilgiyle izlenen Bir Demet Tiyatro yıllar sonra yeniden canlandırıldı. Bir Demet Tiyatro'nun unutulmaz karakterleri Mükremin Çıtır, Lütfiye Çıtır ve Feriştah, yılbaşı akşamı Kanal D ekranlarında olacak.

YAYINLANDIĞI DÖNEME DAMGA VURMUŞTU

Yılmaz Erdoğan'ın yazıp, başrolde oynadığı "Bir Demet Tiyatro" ilk olarak 1995 yılında yayınlandı. Türkiye'nin ilk seyircili sitcomu olan "Bir Demet Tiyatro"da orta sınıf bir işçi ailesinin yaşadıkları, ailenin 30 yaşlarındaki işsiz ve bıçkın oğlu Mükremin, sivri dilli ve zeki kız kardeşi Lütfiye, fantezileriyle oduncunun karısı Feriştah gibi karakterler aracılığıyla izleyiciye aktarıldı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri