Binali Yıldırım'dan Sancaktepe Belediyesine Ziyaret

10 Ekim Cuma günü ilk olarak Samandıra Ebubekir Sıddık Camii’nde Cuma namazı kılan Binali Yıldırım ve Başkan Erdem daha sonra yaptıkları esnaf ziya (…)

10 Ekim Cuma günü ilk olarak Samandıra Ebubekir Sıddık Camii’nde Cuma namazı kılan Binali Yıldırım ve Başkan Erdem daha sonra yaptıkları esnaf ziyaretinin ardından Belediye binasına geçtiler.Burada yapılan görüşmede Sancaktepe’de yapılan çalışmalar hakkında Yıldırım’a bilgiler veren Başkan Erdem, yeni görevinden dolayı Binali Yıldırım'a başarılar diledi.

Binali Yıldırım görüşme sırasında yaptığı açıklamada, Sancaktepe Belediyesinin göreve geldiği günden bu yana hayata geçirmiş olduğu insan odaklı yatırımlar sayesinden öncü belediyeciliğin mimarı olduğunu belirterek "Sancaktepe'nin gelişimini yerinde görmekten ve yüksek standartlarda bir şehircilik anlayışı ile Sancaktepe'ye hizmet edildiğini bizzat takip etmekten memnun oldum. Sizi, bütün çalışma arkadaşlarınızı ve sizden desteklerini esirgemeyerek yeniden Sancaktepe Belediye Başkanlığına tekrar layık gören Sancaktepe halkını içtenlikle kutluyorum” şeklinde konuştu.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ise, Binali Yıldırım’ı ilçemizde ağırlamaktan ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek: “Beş yıl önce göreve geldiğimizde, Sancaktepe’nin her yerinde, her Sancaktepelinin gönlünde umutları yeşertmeyi hedefledik. Bunun için de “Gelişim’i Takip Edin” dedik” şeklinde konuştu. Altyapı, üstyapı, sağlık, ulaşım, eğitim, kültür, sanat alanında kararlı, samimi, yenilikçi ve gerçekçi adımlar atıldığını belirten İsmail Erdem: “Çok şükür ki; hizmetlerimiz artık meyvelerini vermeye başladı. Bundan sonraki dönemde de Gelişim’in eserleri ilçemizde bir bir yükselmeye devam edecek” şeklinde konuştu.

İsmail Erdem daha sonra Cumhurbaşkanlı Özel danışmanlık görevine getirilen Binali Yıldırım’a yeni görevinde başarılar diyerek hediye vazo takdim etti.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri